algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 12°
19°

Els alumnes del Col·legi Calós tornaran a classe dimecres

Estat del centre educatiu de Ciutadella. | Lluis Moya

Els 500 alumnes del Col·legi Sant Francesc de Sales (Calós)tornaran a les aules aquest dimecres, després de l'enfonsament aquest diumenge, del sostre de la coberta i del primer pis d'una de les cantonades de l'edifici del centre concertat de Ciutadella.

Després de reunir-se la Conselleria d'Educació, membres de l'Ajuntament, tècnics i direcció del centre, s'ha decidit prendre aquesta desició. En un primer moment s'havia pensat a reubicar els alumnes a les aules modulars de l'IES Josep Maria Quadrado i a l'Escola Oficial d'Idiomes, però finalment no farà falta.

La direcció del centre ha enviat una carta a les famílies on comunica que demà els tècnics dels salesians es desplaçaran des de Barcelona a Ciutadella per poder fer només valoracions sobre l'estat de l'edifici i que dimecres ja es podran reemprendre les classes amb normalitat. Només caldrà reubicar a una altra aula els alumnes de 6è de Primària a l'espera que es facin les obres per arreglar la coberta enfonsada.

Aquest dilluns, l'arquitecte municipal ha comprovat l'estat de l'estructura i ha constat que tot està en perfecte estat.

Danys colaterals
Per la seva banda, el Servei d'Emergències 112 ha informat que l'enfonsament del sostre d'una aula del col·legi ha afectat també a l'església adjacent, de manera que tot l'edifici ha estat acordonat i els carrers s'han tallat per prevenció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.