cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
23°

La UIB, entre les 10 millors universitats de l'Estat

La Universitat de les Illes Balears es troba entre les 10 millors universitats de l'Estat quan a la qualitat de la producció científica del període 2008- 2012.

Destaca el fet que la UIB és la primera en Biologia Vegetal i Animal. A més, és la tercera en Empresa, la quarta en Psicologia, la cinquena en Activitat Física i Esport, Geociències i Informàtica, la setena en Geografia i Urbanisme, la vuitena en Neurociències, la novena en Química i la desena en Ecologia, Ciències Mediambientals, Enginyeria Elèctrica i Electrònica.

Els rànquings s'han elaborat tenint en compte sis indicadors de producció i impacte que consideren aspectes qualitatius i quantitatius de la producció científica de les universitats a partir de la investigació publicada a les revistes internacionals de major impacte i visibilitat.

En un total de set camps, la UIB se situa entre les 10 primeres de l'Estat. La universitat balears és la segona en Matemàtiques, la quarta en Psicologia i Educació, la cinquena en Ciències Biològiques i Química, i la sisena en Ciències de la Terra, Física i Ciències Socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cabrit, fa mes de 11 anys

Supòs que investigacions tan importants com la "síntesi de la sobrassada en medis controlats" o "implicacions antropològiques del ball de bot primigeni" deuen haver pujat sa mitjana.

Qualsevol alumne o ex- alumne de la UIB que s´hagi mogut després per altres institucions, d´España o l´estranger, deu flipar amb aquesta notícia.

La única explicació és que sa font sigui sa pròpia UIB, hota.

I.....si fos cert...."Immersió genial".....què nassos té a veure la Enginyeria Elèctrica i Electrònica o la Biologia Vegetal i Animal, amb el català, entabanat??

Valoració:1menosmas
Per hota, fa mes de 11 anys

Aixo semble una innocentada. No es dia 28 de decembre. Sa font no s esmenta. Seria posible un pic de serietat?

Valoració:1menosmas
Per MARBOSCH, fa mes de 11 anys

IMPRESIONANT!!!!

Ho dir perquè s'ha aconseguit amb els polítics posat-hi totes les traves possibles i patint continuament atacs i retalls.

Valoració:5menosmas
Per XL, fa mes de 11 anys

Enhorabona a la UIB i a tots els que tenim un títol de la nostra Universitat.

Valoració:8menosmas
Per Immersió genial, fa mes de 11 anys

I ara es forasters no piulen?

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente