cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Les Balears tindran 214.100 places per a l'Imserso

Per sol·licitar aquests viatges cal tenir com a mínim 65 anys, ser pensionista de Jubilació, tenir una pensió de viduïtat o ser pensionista amb 60 anys complerts

Balears tindrà al voltant de 214.100 places de destí del Programa de Vacances de l'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso), que es desenvoluparà des del mes d'octubre vinent fins al juny de 2011, segons les dades del Govern central.

A tot Espanya es tindrà 1,04 milions de places i haurà 823.100 places entre les disposades entre Península i Balears; per a Canàries es quantifiquen 127.970 places; Portugal (4.000); circuits culturals (80.930); i turisme natural (4.000). Aquesta temporada participaran 308 hotels.

Segons l'Imserso, aquest programa persegueix la millora de la qualitat de vida de les persones grans mitjançant la participació en viatges i la realització d'activitats turístiques, així com afavorir la creació i el manteniment de l'ocupació en el sector turístic i potenciar l'activitat econòmica.

Per sol·licitar aquests viatges cal tenir com a mínim 65 anys, ser pensionista de Jubilació del Sistema Públic de Pensions, tenir una pensió de viduïtat amb edat igual o superior a 55 anys o ser pensionista amb 60 anys complerts. A més, si l'acompanyant és el cònjuge, no cal que aquest reuneixi els requisits d'edat i pensió.

També s'admet com acompanyant a un fill amb discapacitat, que tingui un grau de discapacitat igual o superior al 45%, sempre que el viatge ho realitzi amb els seus pares.

Els torns de vacances són de 15, 10 i 8 dies de durada en règim de pensió completa en hotels ubicats en llocs costaners peninsulars i insulars, i inclou també de torns de 8 dies en localitats de Portugal.

També hi ha vacances de llarga durada amb estades de fins a 29 dies tant en un només destí com en viatges combinats, en hotels ubicats en zones de clima càlid: Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, Balears i Canàries.

Els circuits culturals consisteixen en la realització d'itineraris en diferents punts d'Espanya durant sis dies en règim de pensió completa, amb serveis permanents de guia especialitzat. Els de naturalesa, per part seva, són estades de cinc dies en espais naturals que permetin activitats recreatives, així com fer un turisme actiu d'esforç moderat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.