nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
15°

El Consell de Menorca treu a concurs el projecte d'accés a Internet per a tota l'illa

El Consell de Menorca ha tret a concurs públic l'execució del projecte "Menorca Accessible: Internet per a tothom", que consisteix en la implantació d'una xarxa de telecomunicacions per a garantir l'accés a Internet a tot el territori insular. Segons han informat fonts de la institució menorquina, el pressupost ascendeix a 887.320 euros per un període de set anys, prorrogable per a dos anys més.

El Consell serà propietari de la infraestructura que posarà a disposició de l'adjudicatari del contracte per a la seva explotació amb l'objectiu de deixar serveis fixos d'Internet i transmissió de dades. El contracte de cessió d'ús de la infraestructura donarà lloc al pagament al Consell, per part de l'adjudicatari, de 527.574,60 euros en concepte de contraprestació.

L'inici del procediment de contractació inclou la construcció de la xarxa de transport radi la xarxa d'accés el punt central i l'explotació del servei ha estat aprovat. Els portaveus del Consell menorquí han explicat que volen "fomentar l'ús de les noves tecnologies com a base del desenvolupament, el progrés i el benestar de la societat menorquina i, concretament, pretén aconseguir els següents objectius".

Entre els objectius fixats destaquen assegurar l'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació a tot el territori insular, en especial a les explotacions agràries, a les zones turístiques i a les zones d'ombra dels nuclis urbans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.