cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 27°
33°

El Govern destina quatre milions d'€ a Eivissa per a instal·lacions esportives

El delegat de la Presidència per a l'Esport, Diego González, s'ha reunit avui amb el conseller d'Esports del Consell de Eivissa, Mario Avellaneda, dins del marc de la comissió de seguiment i desenvolupament del conveni firmat per a la dotació d'instal·lacions esportives. La Institució Insular eivissenca rebrà quatre milions d'euros repartits en 842.105 euros en el 2009, 175.438 euros en el 2010, 1.228.070 euros en el 2010 i 1.754.385 en el 2012.

En un comunicat, el Govern ha informat que l'esmentat conveni firmat amb tots els Consells Insulars, té una validesa de quatre anys (2019-2012) i una dotació econòmica de 24 milions d'euros, dels quals el Consell de Eivissa rebrà quatre milions d'euros.

Així mateix, González ha presentat les principals línies d'acció en les quals es treballen, que es basen en posar valorar tot allò lligat amb el segment econòmic de l'esport per contribuir al seu desenvolupament i en les bones practiques esportives, com l'esforç, el joc net i el treball en equip.

A més, donarà continuïtat del treball iniciat aquesta legislatura, s'intensificarà el suport a la competició, als esportistes i a les infraestructures que recolzen la competició, amb un pla de desenvolupament dels programes de tecnificació, la promoció de l'esport escolar i el desenvolupament normatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.