algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

154 vols especials porten a la península a europeus encallats a les illes

Des de Palma, s'han registrat 38 operacions amb destinació o origen en diferents aeroports d'Alemanya

Les companyies aèries han realitzat en les últimes hores 154 vols especials, sobretot des de les Balears i les Canàries i també des de tercers països, per portar a la península a ciutadans estrangers que després han continuat el viatge fins a les seves destinacions utilitzant altres mitjans de transport, segons AENA.

Aquests serveis especials s'han realitzat des de o cap als aeroports de Barcelona, Girona, Màlaga, Palma, Gran Canària i Fuerteventura per atendre els passatgers afectats per les cancel·lacions que s'han produït en els últims dies com a conseqüència del núvol de cendra volcànica procedent d'Islàndia. En paral·lel, s'han dut a terme operacions amb origen o destinació en aeroports alemanys.

L'aeroport de Barcelona ha estat majoritàriament utilitzat per portar fins a la península a ciutadans europeus que es trobaven a les Balears i les Canàries o en altres ciutats del món com Atenes, Istanbul, Moscou, Tel Aviv, el Caire, Nova York o Curacao.

A la capital catalana s'han operat 94 vols especials d'arribada o sortida i s'han noliejat 75 autocars que han partit d'El Prat amb destinació a diferents ciutats centreuropees. A Girona s'han operat 5 vols extraordinaris amb origen o destinació a Egipte, la República Dominicana i Turquia.

A Palma s'ha registrat des d'ahir 38 operacions d'aquest tipus amb destinació o origen en diferents aeroports d'Alemanya. A Màlaga s'han operat 4 vols amb origen o destinació a França i 2 amb Alemanya. A Fuerteventura han estat 6 vols especials amb origen o destinació a Alemanya, mentre que, a Gran Canària, s'han produït 3 operacions amb origen o destinació a Noruega i 2 amb Dinamarca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.