algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El mal temps cancel·la algunes connexions per mar entre Eivissa i Formentera

El fort vent per a tota la jornada complica la situació a la mar

Les companyies Baleària i Mediterranea Pitiusas han cancel·lat els trajectes previstos per a primera hora d'avui entre les illes d'Eivissa i Formentera a causa de les males condicions meteorològiques, segons informen fonts de les navilieres.

Concretament, Baleària ha cancel·lat el ferri que havia de sortir a les 07.30 hores des d'Eivissa cap a Formentera. La resta de les connexions previstes per al dia d'avui es mantenen, de moment, encara que és possible que es produeixin modificacions o retrassos si el temporal empitjora.

Mediterranea Pitusas, per la seva part, ha cancel·lat les dues sortides programades a les 07.30 i a les 9.30 hores, que connectaven Formentera i Eivissa.

Iscomar manté de moment tots els seus trajectes sense alteracions, tret d'una modificació d'horari al ferri que havia de partir des d'Alcúdia cap a Ciutadella a les 12.30 hores i que finalment ho fa a les 13.00 hores. La companyia ha advertit que, encara que de moment no hi ha cancel·lacions, podrien produir-se canvis si el temps ho requereix.

ALERTA GROGA

D'altra banda, l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha decretat avui l'alerta groga entre les 10.00 i les 00.00 hores per ratxes de vent de 90 quilòmetres per hora a Mallorca; de 80 km/h a Menorca, en concret, a la zona nord i nord-est de l'illa; i de 70 quilòmetres per hora a les Pitiüses.

També s'ha decretat l'alerta groga a les zones costaneres d'Eivissa, Mallorca i Menorca entre les 10.00 hores d'avui i les 00.00 i a la Serra de Tramuntana de Mallorca.

A més, està previst que es decreti l'alerta taronja a Menorca, des de les 06.00 hores fins les 14.00 hores de demà, per ones de quatre i cinc metres. Així mateix, s'esperen ratxes d'uns 80 quilòmetres per hora per a demà a Menorca.

El Servei d'Emergència de l'112 manté des d'ahir al matí activat l'índex de gravetat zero (IG-0) del Pla Especial de Fenòmens Meteorològics Adversos per a totes les illes pel temporal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.