algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El primer nadó és de sa Pobla

Jaume Cladera Cladera, fill de Paula i Toni, fou el primer mallorquí que va néixer el 2010. Va veure la llum a Inca cinquanta minuts després de les dotze

Cinquanta minuts després de les dotze campanades del 2010 va néixer a l'Hospital Comarcal d'Inca Jaume Cladera Cladera, el primer mallorquí de l'any. Jaume, que arribà en bon estat de salut, va amidar 51 centímetres i pesà poc més de tres quilos i mig. És el primer fill que tenen Paula i Toni, ambdós de sa Pobla. La mare ingressà a l'hospital dimecres de matinada, però no fou fins divendres que Jaume va arribar al món per cesària. "El naixement estava programat per a dia 3, però estava convençut que seria l'1", assegurà el pare.

A Palma, el primer bebè del 2010 fou una nina, anomenada Ainhoa Barragán Cañavate, que és a Son Llàtzer. La petita va pesar 3,706 quilograms i Patricia, la seva mare, estava, talment com el pare, Manuel, molt feliç pel naixement de la seva segona filla, ja que tenen Nerea, de tres anys d'edat. El matrimoni és resident a Sóller i ambdós estan a l'atur.

El tercer infant a arribar a Mallorca fou el manacorí Diego Sureda Fernández. Va néixer quan faltava un quart per a les dues de la matinada a l'Hospital de Manacor i, tot i que va pesar 3,150 quilograms i de només tenir unes hores de vida, Diego es mostrà com un nin molt inquiet. Els seus pares, Maria i Guillem, n'estan ben contents i satisfets.

A l'hospital Materno Infantil de Son Dureta va néixer a les 03.10 hores de la matinada la petita Vega Vaquer Campuzano. Va pesar 3,010 quilograms i amidà 48 centímetres. Fou el primer nadó nascut a Son Dureta el 2010.

El primer eivissenc, que va ser també el primer bebè nascut a les Balears, es diu Mateu Maya Juan. Va néixer a les 00.08 hores a l'hospital de Can Misses.

El primer menorquí del 2010 ha estat Àlex Alles Carreras, que va arribar a aquest món a les 09.08 hores d'ahir al matí. El petit Àlex va néixer a l'hospital Mateu Orfila de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.