nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Dóna a llum dins un taxi amb ajuda de la Policia

El bebè pesà 1.590 grams i és a la incubadora. Els pares són de nacionalitat senegalesa

112196
Maguett Sek i el seu home, Mamalou, es mostraven ahir molt contents.

Maguett Sek, una veïna de Calvià de 35 anys i de nacionalitat senegalesa, dóna ahir a llum a l'interior d'un taxi a Magaluf al tercer fill, ajudada per agents de la Policia Local de Calvià. La Policia rebé a les 8.19 hores una telefonada de Ràdio Taxi Calvià demanant la seva presència, perquè hi havia una dona que s'havia posat de part en un taxi, al qual acabava d'accedir el seu marit per dirigir-se a Son Dureta. Immediatament, es va activar un protocol d'emergència i en pocs minuts es presentaren al lloc diverses dotacions, segons informa la Policia.

Indicacions per telèfon

Sense esperar que vingués l'assistència sanitària requerida, ja que quan arribaren al lloc el bebè pràcticament tenia el cap fora, els agents, però sobretot una policia, atengueren la senegalesa ajudats via telefònica per una doctora del centre de salut de Son Maties, que els indicava passa a passa què havien de fer fins que arribàs l'ambulància, que coincidí amb el naixement de l'infant. Immediatament, el personal sanitari es va fer càrrec del nadó i de la mare. Tallaren el cordó umbilical i els tarslladaren a Son Dureta en perfecte estat de salut.

Nervis

Foren moments de "gran nerviosisme i preocupació", segons comentaren després alguns dels policies que reconeixien que havien viscut un moment únic. El bebè, que rebrà el nom d'Ouseynou Siouf, va pesar 1.590 grams i es troba en bon estat. Això no obstant,és a la incubadora. Maguett, que no podia amagar la felicitat pel naixament del ercer fill, està en observació a Son Dureta. El pare, Mamaiou Siouf, també digué que se sentia molt content.

"Això, només als films"

Francisco Delgado és taxista a Magaluf i ahir va viure un dia que no oblidarà. Cap a la 8 del matí, una dona es va posar de part al seu taxi i, encara que va avisar perquè vingués una ambulància, no hi arribaren temps i l'al·lot va néixer al seu cotxe. "Jo creia que només passava a les pel·lícules", diu. Durant tot el matí explicava el que havia viscut als seus companys que, fent broma, "em felicitaven perquè deien que havia estat oncle".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 14 anys
Les mallorquines infanten. Les altres "donen a llum"?
Valoració:2menosmas
Per Nn d'uè, fa mes de 14 anys
Com en una pel·lícula. De vegades, la realitat pot superar la ficció.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente