cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

La dotació de clavegueram dels Llombards i l'Alqueria Blanca suposa una inversió de 2,8 milions d'euros

A.BASSA. Santanyí.

Una vella reivindicació històrica serà aviat una realitat. Ja s'ha donat el sus per executar les obres de dotació de clavegueram als nuclis urbans de l'Alqueria Blanca i els Llombards, una intervenció de gran importància que s'ha inclòs en el Pla d'Obres i Serveis del Consell. Aquesta actuació té una despesa de quasi 2,8 milions d'euros, que seran sufragats en un 50% per l'Ajuntament de Santanyí i la resta, per la institució insular.

El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, i la directora insular d'Assessorament Local del Consell, Magdalena Palou, es varen reunir amb el batle santanyiner, Miquel Vidal, i el regidor del PSM local, Manuel Pizarro, per parlar d'aquest projecte. Les obres es duran a terme en una sola fase, tot i que la subvenció del Consell tindrà caràcter plurianual fins a 2011.

El batle va mostrar el seu agraïment al conseller per haver arribat a un acord de col·laboració i va qualificar aquests treballs de «molt importants, perquè les persones que tenen un solar urbà podran iniciar els tràmits per sol·licitar les llicències d'obres i l'Ajuntament les podrà concedir».

Així mateix, Vidal va afegir que és molt important que una vegada que s'hagi acabat el clavegueram es pugui connectar a les depuradores de Santanyí i Cala d'Or, ja que si no és així l'Ajuntament no podrà concedir el final d'obres a les persones que han construït una casa i, a més, perquè els habitatges actuals tampoc no es podran connectar a la xarxa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.