algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El sospitós per la desaparició de Margalida es nega a fer cap declaració

Antonio S.O., acompanyat del seu advocat, no volgué respondre en l'interrogatori

86984
Antonio S. presencià emmanillat l'excavació al garatge de casa seva.

«No declararé». Antonio S.O. es va enrocar, com ja va fer fa dotze anys. Ahir se l'acusava de la desaparició de Margalida Bestard; el 1996, de la desaparició d'Àngels Arroyo. La seva actitud ha estat idèntica.El veí de l'Arenal va començar el que havia de ser la seva declaració oficial a la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma a les cinc i mitja de l'horabaixa, mitja hora més tard de l'horari previst. L'acompanyava el seu advocat, Carlos Portalo.

L'instructor del cas, acompanyat d'altres investigadors, li van realitzar una sèrie de preguntes relacionades amb Margalida Bestard, que ell es va negar a contestar. Antonio i la propietària van discutir per un rebut i es coneixien perquè la dona, temps enrere, li va vendre un habitatge a l'acusat. La Policia Judicial creu que aquesta disputa va finalitzar amb la dona morta i de moment apunta Antonio com a únic responsable. L'home, tanmateix, sempre ho ha negat. Ahir, en qualsevol cas, no va oferir cap tipus d'explicació a la causa per la qual se l'acusa.

Així, l'acusat, Antonio S., va passar la nit als calabossos per tercera vegada consecutiva. Avui al matí, abans de les deu, està previst que sigui traslladat fins al jutjat per declarar, en aquesta ocasió, davant del jutge de guàrdia. Miquel Serra, fill de Margalida, va reconèixer ahir horabaixa que esperava «ansiós» detalls sobre la declaració del sospitós: «Per la família és claríssim que és l'assassí de la meva mare. Només esperam que confessi on és ella, per poder enterrar-la», afirmà amb contundència i indignació.

Miquel va sospesar la possibilitat que l'acusat quedi lliure i va anunciar que en aquest cas «muntarem manifestacions i mourem cel i terra fins que aparegui el cos de la meva mare i ell sigui tancat». «Ja ha fet el mateix dues vegades, és una bogeria que sigui al carrer, lliure», subratllà. Finalment, el fill de Margalida va llançar una pregunta: «Ha de matar una tercera dona perquè el fiquin a la presó?». Les fonts consultades per aquest diari van indicar que la no-confessió d'Antonio S. no implica «ni de bon tros» que la investigació sobre la desaparició de Margalida finalitzi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.