cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El batle descarta rompre el pacte i intentarà reconduir la situació

Perelló proposarà aprovar els pressuposts sense ajuntar els crèdits

MARIA NADAL. Búger.

Després de la reunió de la junta local del PSM a Búger, el batle de la localitat, Pere Perelló, va manifestar ahir que «de moment descartam rompre el pacte de govern amb UM i intentarem reconduir la situació a l'Ajuntament».

D'aquesta manera, Perelló va explicar que durant la reunió dels nacionalistes d'ahir capvespre «vàrem decidir intentar aprovar els pressuposts municipals sense incloure refinançar els crèdits municipals amb una cadència de dos anys perquè, pel que sembla, aquest ha estat el detonador de la crisi entre els dos partits que hi ha en el govern».

«Abans de trencar el pacte volem exhaurir totes les vies possibles i intentarem reconduir la situació. Si, tot i això, veim que no podem arribar a un acord ja cercarem i valorarem altres possibles solucions o farem una moció de confiança».

Per la seva part, el portaveu d'UM a Búger, Manuel Patiño, va informar després de la reunió de la junta local del seu partit el passat divendres a la nit que «el comitè està molt decebut i dolgut amb les actuacions del grup del PSM». En aquest sentit, Patiño va manifestar que «el tema dels préstecs s'ha vist encavalcat per l'oferta dels dos últims anys de batlia, que ens corresponien a nosaltres, que va fer el PSM al portaveu del PP, Bartomeu Alemany».

Encara que els nacionalistes desmenteixen que hagin fet una oferta de pacte al PP com a partit, Patiño aclareix que «els populars van rebre l'oferta del tinent de batle de l'Ajuntament, Pere Torrens, que realment és qui actua de batle perquè sempre està pel poble. La meva opinió és que, si el tinent de batle realitza una proposta d'aquest tipus, és com si la fes el partit que representa».

Per aquesta raó, el portaveu d'UM a Búger, va assegurar que «el partit està dolgut perquè ha estat un acte de deslleialtat total cap al nostre grup».

Tot i això, UM va decidir divendres passat a la nit no prendre cap decisió concreta sobre el futur de l'equip de govern en l'Ajuntament de Búger i deixar passar el cap de setmana per reflexionar sobretot l'ocorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.