algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Detinguts cinc menors després de robar i abordar un al·lot a Palma

Es tracta d'un grup de tres al·lotes i dos al·lots d'entre 15 i 17 anys

Cinc menors van ser detinguts a Palma acusats d'haver abordat un altre al·lot a la sortida del seu col·legi i de treure-li un telèfon mòbil, uns auriculars i els doblers que portava a sobre.Els adolescents interceptats van passar la nit, per ordre de la Fiscalia de Menors, a les dependències del Cos Nacional de Policia (CNP) i després van ser lliurats al fiscal de menors de Palma.L'esdeveniment va tenir lloc dilluns passat, dia 17, devers les 18.15 hores de l'horabaixa, al nucli històric de Palma. La víctima és un al·lot de 15 anys que acabava de sortir del col·legi.

Quan l'al·lot es trobava al carrer, va ser envoltat per un grup de cinc menors, compost per tres al·lotes i dos al·lots, amb edats compreses entre els 15 i els 17 anys, i tots ells de nacionalitat espanyola. Aquests joves el van registrar i li van sostreure un telèfon mòbil, uns auriculars i diverses monedes que la víctima portava a damunt.

Els menors van amenaçar la víctima perquè no digués res a ningú i el van advertir que si cridava a la Policia, li pegarien una pallissa. Més tard, la Policia va ser informada de l'ocorregut i es va posar en marxa un operatiu amb l'objectiu de localitzar els joves agressors. Efectius de la Policia Local de Palma van donar una batuda per la zona on es produïren els fets i poc després van aconseguir localitzar els sospitosos.

Els agents els van identificar i els van intervenir els efectes que havien sostret al menor poc abans. A més a més, els intervingueren un reproductor digital de música del qual els joves no foren capaços d'explicar la seva procedència.

La Policia Local va traslladar els cinc menors fins a les dependències del Cos Nacional de Policia (CNP) perquè realitzàs les diligències pertinents. Des del Cos Nacional de Policia es va informar el fiscal de menors, que va decidir que els cinc al·lots passassin la nit en els calabossos de les dependències policials i l'endemà fossin lliurats als jutjats de sa Gerreria. De la seva banda, els agents van tornar al menor abordat els efectes que li havien estat sostrets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.