nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Rescaten el cos d'un passatger que s'havia llançat des d'un ferri a la mar a 25 milles d'Eivissa

El Mercedes del Mar, de la companyia Iscomar havia salpat de Palma amb destinació a València

«Home a l'aigua». A les 15.00 hores d'ahir el ferri Mercedes del Mar, de la companyia Iscomar, donà la veu d'alarma. Un passatger s'havia precipitat a l'aigua. Es tractava d'un home, pel que sembla jove, amb un jersei de ratlles. El dispositiu de recerca permeté localitzar el cos hores després.

L'embarcació, que cobria la ruta entre Palma i València, havia salpat de la capital balear al migdia i quan es produí l'accident es trobava a unes 25 milles al nord d'Eivissa. Salvament Marítim i el SAR foren informats de la caiguda al mar del nàufrag i es posà en marxa un gran operatiu.

El Mercedes del Mar llançà salvavides tot just produir-se la caiguda. Juan Mas, el capità del ferri d'Iscomar, assenyalà que el passatger s'havia llançat de manera voluntària, descartant que es tractàs d'una caiguda fortuïta. Finalment, un helicòpter de Salvament Marítim trobà el cos i es confirmà que es tractava d'un jove marroquí. Alguna fonts indicaren que el passatger podria haver sofert una crisi d'ansietat abans de llançar-se, i que hauria tingut alguns incidents amb altres passatgers durant l'inici de la travessia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.