muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Un conductor, en estat crític per un accident a l'autopista d'Andratx

El jove, de 28 anys, es destrossà la columna vertebral i el coll

Un conductor de 28 anys es trobava ahir en estat crític després de sofrir un aparatós accident de trànsit a l'autopista d'Andratx.

La víctima pilotava un Peugeot 206 de color gris i sembla ser que a primera hora del matí tornava a casa seva, a Santa Ponça. Un altre amic el seguia de prop, en un segon turisme. A l'altura de la desviació de Bendinat, el primer automòbil sortí de l'autopista per causes que pel moment es desconeixen, col·lidí contra el guarda-rail i va sortir propulsat contra el plafó que indicava la desviació.

La víctima, que podria haver-se adormit al volant, portava el cinturó de seguretat posat i els coixins de seguretat també van saltar. Tanmateix, va sofrir lesions crítiques, sobretot a la columna vertebral, que es va destrossar. També presentava lesions crítiques al coll. Els metges del 061 el van traslladar a Son Dureta, mentre els equips d'emergència mobilitzaven un psicòleg perquè ajudàs la seva família en uns moments tan complicats.

D'altra banda, un total de 17 persones han perdut la vida en algun dels 16 accidents mortals registrats en les carreteres de l'Estat durant aquest cap de setmana, que coincideix a més amb la primera fase de l'operació especial de trànsit amb motiu de la Setmana Santa, cosa que suposa la meitat de víctimes que el mateix període del passat any.

Des de les 15.00 hores del divendres fins a les 20.00 hores d'ahir es registraren 17 víctimes mortals, sis ferits greus i vuit de lleus, davant els 34 morts, 30 ferits greus i 15 de lleus registrats en els 25 accidents mortals comptabilitzats el mateix cap de setmana del passat any, segons va informar a Europa Press un portaveu de la Direcció General de Trànsit (DGT). En l'operació especial de trànsit de Setmana Santa de 2007, entre els dies 31 de març i 9 d'abril moriren 103 persones, xifra de víctimes que s'ha mantingut pràcticament estable en els últims quatre anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.