cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Un vídeo mostra l'addicció al sexe i a les drogues de Rodrigo de Santos

Les imatges varen ser filmades fa dos anys a un pis freqüentat per homosexuals

72964
Javier Rodrigo de Santos, completament despullat, prepara «alguna cosa» amb les mans al pis on practicà sexe homosexual i esnifà pols blanca.

Un vídeo mostra la greu addicció a les drogues i al sexe de Javier Rodrigo de Santos, extinent de batle i exregidor de l'Ajuntament de Palma. A la pel·lícula es veuen imatges de sexe esborronadores, amb unes pràctiques molt difícils de poder descriure sense ferir la sensibilitat del lector. El vídeo va ser gravat fa uns dos anys a l'interior d'un habitatge, la direcció i telèfon del qual s'anuncia per prestar serveis gais.A més de les imatges de sexe, Javier Rodrigo de Santos apareix, totalment nu, apropant el nas a un plat en el qual hi ha una pols blanca, que s'assegura que és cocaïna.

De fet, De Santos esnifa aquesta substància i sembla que ho fa directament al nas, és a dir, sense utilitzar l'habitual 'tubet', malgrat que dins del plat n'hi ha un. També, per a la pràctica del sexe s'utilitzen uns artefactes que, segons han assegurat joves homosexuals «no es poden trobar a botigues especialitzades de Palma, i era el mateix Rodrigo el que els tenia dins d'un maletí que portava sempre amb ell, quan acudia a un pis o a un club de cites».

Per la data en què es va realitzar la gravació, es demostra que, quan duia a terme aquestes pràctiques sexuals i el consum de cocaïna, De Santos era el tinent de batle de Palma, regidor d'Urbanisme i president de l'EMOP. La seqüència del maletí la corroboren també joves homosexuals que freqüenten o treballen en clubs de cites de Palma. Fins i tot, es diu que en una ocasió Javier Rodrigo de Santos era a un club quan es va dur a terme una operació policial contra la residència il·legal d'estrangers que exerceixen la prostitució i que l'extinent de batle de Palma portava amb ell el maletí.

Joves homosexuals que varen estar amb ell expliquen que «els 50 mil euros dels quals es parla ara no són res comparat amb els doblers que es gastava amb nosaltres. Hi havia nits -asseguren- que es gastava fins a sis i set mil euros. Deien que tenia molts doblers i que no amagava per res el seu càrrec, fins i tot en ocasions presumia de ser una persona de molt poder a l'Ajuntament de Palma», llavors comandat per Catalina Cirer.

Respecte al consum de drogues, és una dada que aquest diari ja coneixia el primer dia en què es va publicar la notícia de l'escàndol, dijous passat. Tanmateix, es va ometre per entendre que no hi havia proves com per demostrar-ho. Malgrat tot, ha estat el mateix Rodrigo de Santos el que ha declarat públicament aquesta addicció. Ho va fer divendres vespre quan acabava d'aterrar a l'aeroport de Barajas, en declaracions a una peridoista de la Cadena Ser. «Cal lluitar contra les drogues», assegurava De Santos, alhora que demanava «perdó» pels fets que han sortit aquesta setmana a la llum i que s'han convertit en l'escàndol de l'any a Balears.

Tornant al vídeo que ha sortit a la llum, per les imatges que es veuen i la semblança del personatge, allò que es dedueix a primera vista és que es tracta d'un home amb una greu addicció, ben allunyada d'una simple tendència homosexual. És més, la pel·lícula mostra com De Santos té la mirada fixa a la pantalla d'un televisor on es passa una cinta en què un home «s'ho fa» amb un cavall.

La publicació de la notícia que Javier Rodrigo de Santos es va gastar 50 mil euros en clubs de cites homosexuals, en un període de temps de 18 mesos, ha provocat que moltes de les persones que han triat aquesta opció s'hagin decidit a explicar ara les relacions que tenien amb el protagonista d'un dels majors escàndols que s'han produït en aquesta comunitat.

En molts casos ho fan perquè, asseguren, Rodrigo de Santos té amb ells deutes de diversos milers d'euros. Aquestes persones manifesten que de Santos «ens contava sempre moltes històries, algunes de les quals sabem que se les inventava, però d'altres tanmateix no. Deia, per exemple, que viatjava molt a Suïssa i que tenia molts diners, i fins i tot en ocasions arribàrem a veure una maleta repleta de bitllets, però després no ens pagava tot el que ens devia».A la pregunta de quant de temps fa que Rodrigo de Santos és conegut en els ambients homosexuals de Palma, responen que «des de fa molts anys, i fins i tot algun de nosaltres, que érem a Madrid, sabíem d'ell perquè es muntava grans festes i l'anomenaven La Pepera».

Un altre jove que treballa en un club de Palma, defineix Rodrigo de Santos com «una bona persona, un poc estranya en el sentit que a més de practicar el sexe moltes vegades buscava conversa». Una altra dada que apunta aquest al·lot, i que coincideix amb les declaracions dels anteriors testimonis, és que hi havia ocasions en les quals esgotava tots els al·lots que estàvem amb ell. Va arribar a estar sense aturar dos dies sencers, i això només podia aguantar-ho per la seva greu addicció a la cocaïna». Aquest jove també assenyala que a Madrid es coneixia Rodrigo de Santos com La Pepera, cosa que demostra que les seves pràctiques homosexuals vénen de fa anys.

A més, assegura que el fet que fos tinent de batle de Catalina Cirer no s'amagà mai, sabien que era «un alt dirigent polític». «Després quan el vèiem a la televisió o als diaris ho comentàvem entre nosaltres», explica l'al·lot. Tot aquest escàndol ha sorgit arran d'una denúncia de l'Ajuntament de Palma davant de la Fiscalia Anticorrupció, en les investigacions del qual han participat efectius del Grup de Delinqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia. L'acusació contra Rodrigo de Santos és de presumpte delicte de malversació de cabals públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.