algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Una jove turista espanyola mor en un accident de trànsit a França

En el sinistre morí també el conductor i 12 persones resultaren ferides

Una jove turista espanyola morí ahir en un accident d'autobús a França en el qual també perdé la vida un ciutadà francès i 12 passatgers més resultaren ferits. L'autocar, que cobria la línia entre Barcelona i Marsella, va xocar de manera frontal amb una furgoneta que havia envaït el seu carril i el conductor de la qual també va morir a l'acte. La turista morta respon a les inicials d'E.M.L i residia a Cornellà de Llobregat. Eren devers les cinc de la matinada quan, poc abans d'arribar a Avinyó, a prop de la localitat de Saze, del sud de França, l'autobús de l'empresa Eurolines sofrí un accident que causà la mort a dos dels seus gairebé 30 passatgers.

El succés es produí en el moment que el conductor del bus girà a la dreta per no xocar frontalment amb una furgoneta que circulava en sentit invers i que havia passat al carril per on anava l'autocar. La maniobra resultà inútil, ja que l'autobús col·lidí amb tal força contra la furgoneta, que va fer que la turista espanyola en sortís projectada i el conductor de la furgoneta també morís a l'acte.

A més dels dos morts, la turista espanyola i un ciutadà francès, 12 passatgers més en resultaren ferits lleus. Sis d'ells varen ser traslladats a l'hospital de Nämes i sis més al d'Avignyó, encara que no n'hi hagué cap que quedàs ingressat i els sanitaris els donaren l'alta a tots.Poc després de l'accident, s'instal·là una cèl·lula de crisi a Saze, on la Creu Roja i els Bombers prestaren la primera assistència mèdica i psicològica als ocupants del bus.

Aquesta cèl·lula es retirà una vegada que els passatgers hagueren posat rumb de nou amb rumb a les seves destinacions, ja que tots els passatgers foren recol·locats en un altre bus de l'empresa per continuar el viatge cap a Avinyó, Aix-en-Provence i Marsella. A partir d'aquest moment és el grup Mundial Assistence qui manté un telèfon 24 hores (00.33.142.99.64.24) per informar els familiars dels viatgers afectats per l'accident. El cònsol d'Espanya a Montpeller es desplaçà fins al lloc de l'accident i el cadàver de la turista espanyola hagué de ser traslladat al tanatori de Les Angles, segons fonts oficials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.