algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

El PP no descarta donar suport a Calvo per la zona verda a la façana marítima

Cort diu que Núñez i Navarro no ha refusat l'oferta tot i que l'acord no està tancat

El nou projecte de façana marítima pot gaudir del consens de totes les forces polítiques al Consistori. I és que el grup municipal del PP traslladà ahir a l'equip de govern que no descarta canviar el sentit contrari del seu vot a pesar que ahir es posicionàs en contra de la modificació puntual del PGOU a la façana marítima en el Consell de Gerència d'Urbanisme, pas previ per poder dur-ho a aprovació en el ple de dia 31 de març.

La gerent d'Urbanisme de Cort, Yolanda Garví, aclarí també que les negociacions amb la promotora Núñez i Navarro, propietària de dos solars a primera línia de la façana marítima de Llevant, continuen «absolutament obertes». En aquest sentit, indicà que l'empresa Núñez i Navarro no ha expressat un rebuig definitiu a la seva oferta de permutar els tres solars de primera línia per altres terrenys públics darrere de Gesa i al mateix polígon de Llevant.

De ser així, «el més positiu» de la reunió ha estat la posició del PP, «conscient» que el projecte és «prou important per Palma i s'adapta al model de ciutat que volem», remarcà Garví. Afegí que el posicionament de l'oposició en aquests moments és contrària al projecte, encara que «a mesura que es vagin aclarint dubtes no tindrien cap problema d'unir-se a la iniciativa».

Aquesta operació de permuta permetria adquirir els terrenys de Núñez i Navarro a més del solar propietat de l'asseguradora Mapfre per fer possible la reordenació de la façana marítima que preveu una gran zona verda de més de 40.000 m2 i equipaments públics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.