muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

El batle defensa la gestió dels regidors del NIL i desmenteix les acusaciones fetes per Perelló

GUILLEM MAS. Ses Salines.

La darrera crisi del govern municipal PSOE-UM-NIL es va tancar en el ple realitzat dimarts passat, quan el batle socialista, Sebastià Burguera, defensà la gestió dels regidors del NIL, Bartomeu Galmés i Francisco Parrondo.

El batle desmentí així les acusacions fetes a pel tinent de batle i president de la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, Antoni Perelló (PSOE), qui va acusar els regidors del NIL «de no fer res», a més de convidar-los a abandonar el pacte si així ho desitjaven; una afirmació que també es va fer extensiva a UM, a més d'acusar-los de «lladrar» quan aquests van criticar la seva gestió al capdavant de les seves àrees.

En el ple, el portaveu del NIL, Bartomeu Galmés, va preguntar al batle si els Independents complien amb les seves responsabilitats. El batle Burguera va respondreque «estic satisfet de com funciona l'equip de govern i de la feina del NIL, junts feim un bon equip».

En el seu torn, el regidor Antoni Bonet (SU), a l'oposició, va lamentar les tensions existents dins el tripartit i reconegué que «un pacte a tres bandes és difícil». Bonet, en una estirada d'orelles, va recordar als governants que «teniu una oportunitat històrica per governar, deixau les discussions i esforçau-vos per entendre-vos», un extrem que, sorprenentment, va ser subscrit per la portaveu del PP, Maria Bonet.

A més, el PP demanà que «ara que el PSOE governa a totes les institucions, esperam que l'actual situació sigui beneficiosa per ses Salines i que arribin inversions per aconseguir projectes als quals no vam poder arribar».

Amb tot, la darrera crisi de govern a ses Salines s'ha tornat a tancar amb el compromís de millorar el diàleg i la coordinació entre les diferents forces polítiques que formen el pacte de govern, tal com anuncià el batle, Sebastià Burguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.