cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

L'Ajuntament enregistrarà els plens i les comissions per evitar malentesos entre els partits

L'equip de govern de Més Vilafranca (+Vi) ha decidit, amb el vistiplau de l'oposició PP i UM, enregistrar tots els plens, comissions, juntes generals i consells d'administració de l'empresa pública Fita 2020 per evitar malentesos i diferents interpretacions a les actes. En el ple de dimarts es visqueren moments de tensió entre el portaveu del PP, Montserrat Rosselló, i el batle, Jaume Sansó, en discutir-se una acta de fa prop d'un any en què s'aprovà el nomenament de Jaume Català com a gerent de Fita 2020.

Rosselló criticà que no se li lliuràs l'esborrany de l'acta en què s'aprovà la contractació de Català, l'abril de 2007, un fet que fou retret a la secretària municipal. A més, es posà en dubte que la contractació fos de manera indefinida. Sansó defensà la contractació indefinida com diu l'acta, mentre que Rosselló insistí que no fou així. Aquest fou el detonant per aprovar l'enregistrament dels plens, comissions i juntes generals, per tal d'evitar una redacció errònia de l'acta, malentesos i males interpretacions.

Un altre punt de tensió fou la discussió sobre si en un consell d'administració es decidí o no fer un nou concurs públic per contractar personal de neteja, quan ja se n'havia fet un feia poques setmanes en què es tornà a repetir l'enfrontament entre Rosselló i Sansó sobre si s'havia acordat fer un altre concurs, no com reflecteix l'acta. Finalment, el ple va aprovar, per unanimitat, demanar una subvenció per a la reforma de l'edifici de l'ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.