algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

El promotor del polígon nega que hagi tingut informació privilegiada

Es compromet a vendre els solars a empresaris del municipi

El promotor del polígon industrial de Maria, Antoni Crespí, va voler desmentir les acusacions del PSOE, a les quals sospitava que hi podia haver «interessos» entre familiars de l'equip de Govern i els promotors d'aquesta superfície industrial. «El germà del batle i jo vàrem iniciar una promoció de vuit habitatges al poble i aquesta és l'única relació que hi ha entre nosaltres», va explicar. Crespí assegura que mai no ha disposat d'informació privilegiada sobre aquesta zona, que va adquirir l'octubre de 2005.

«El 2004 l'Ajuntment va instar els empresaris del poble a comprar aquests terrenys perquè es desenvolupàs el polígon, però era difícil posar d'acord els dos propietaris i, finalment, els vaig adquirir jo», explica i assegura Antoni Crespí, que té el compromís de vendre els solars, almenys durant els dos primers anys, a empresaris de Maria. Tot i així, aquesta clàusula no s'ha pogut incloure al conveni urbanístic sobre el polígon per qüestions tècniques. En aquestes darreres setmanes Crespí assegura haver-se reunit amb empresaris locals per tractar de desenvolupar el polígon segons les necessitats del poble.

Per part seva, el batle de Maria, Antoni Mulet, pel que fa a acusacions del PSOE va explicar que «si des del PSOE tenen una cosa a denunciar que ho facin davant del jutge» i va manifestar la seva confiança que el promotor vendrà els solars a empresaris del municipi. Antoni Mulet ja va explicar que les naus del polígon industrial oscil·larien entre els 600 i els 800 metres quadrats, ja que «amb naus d'aquestes dimensions es donaria solució a la gent que té negocis al poble».A més a més, el batle Antoni Mulet va afegir que «unes naus d'aquestes dimensions tampoc no donarien solució a grans empreses de fora del municipi, de manera que aquestes serien per a la petita i mitjana empresa de Maria».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.