algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Entesa, en el Govern, escomet contra el batle per la «deixadesa dins la gestió municipal»

Jaume Payeras i Ramon Quetgles presentaren 30 precs durant el ple dirigits, únicament, a Perelló

MARIA NADAL. «Senyor batle, ja que s'ha acostumat a dur els temes de les junta de Govern a ple, des d'Entesa també volem dur altres qüestions de la junta de Govern al ple, perquè tot el poble sàpiga quines són les nostres inquietuds». Amb aquestes paraules va començar el regidor de Medi Ambient, Jaume Payeras, el seu torn de precs en el ple de dimecres, on va realitzar "al costat del regidor de Cultura Ramon Quetgles" un total de 30 precs al batle, Jaume Perelló (UM), per fer-li arribar el seu malestar i disconformitat amb la gestió municipal.

Els dos regidors d'Entesa (que formen coalició amb PSOE i equip de govern amb UM) van exposar al ple 30 precs dirigits al batle, sense que els socialistes estiguessin al corrent. Ramon Quetgles va explicar que «hi ha molta deixadesa a l'Ajuntament. A hores d'ara encara no s'han aprovat els pressuposats i no s'han tret les ajudes per a la guarderia o el primer habitatge. El que volem és que el batle estigui més temps a l'Ajuntament i sigui accessible».

Els regidors d'Entesa feren un repàs a tots els problemes del poble. Així, Payeras va demanar al batle que es preocupi més pel desenvolupament de l'Agenda Local 21, «que implica aplicar sistemes de sostenibilitat a tots els projectes municipals. El camp de golf és sostenible?», va preguntar Payeras. A més, Payeras també va demanar a Jaume Perelló que «respecti i faci costat a funcions dels regidors delegats o que els destitueixi dels càrrecs».

També van demanar al batle que impulsi la construcció d'un parc verd, que posi en marxa la recuperació de la gestió de l'aigua, que resolgui el problema del carrer Bernat Capó, que faci complir l'horari al personal, que posi ordre entre els funcionaris que no respecten els regidors i que inclogui a l'expedient del camp de golf els informes negatius del tècnic d'urbanisme, del Consell i del Govern, entre d'altres. A tot això Jaume Perelló, va dir que «us record que hi ha un delegat per a cada àrea, perquè el batle no es pot encarregar de tot».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.