algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

El ple aprova els comptes amb una inversió històrica de 14 milions

El PP critica la retallada d'ajudes socials del Consell i del Govern

L'Ajuntament d'Alcúdia aprovà ahir al ple els pressuposts més alts de la seva història, que preveuen inversions per valor de 14.815.711 euros.Entre les principals inversions previstes per l'equip de govern municipal (UM i PSOE), hi figuren la construcció del nou Institut d'Educació Secundària, l'acabament de les obres de Can Ramis i la rehabilitació de la carretera d'Artà, totes en fase d'execució. També s'hi sumen noves actuacions com la construcció d'un nou aparcament al costat de l'església i la remodelació del passeig Pere Ventanyol, per un import de 100.000 euros, que es durà a terme a partir d'octubre. El Pla integral de sanejament d'Alcúdia i la restauració del patrimoni completen el capítol d'inversions previstes, amb un pressupost de 200.000 i 45.000 euros, respectivament.

El Partit Popular, a l'oposició, criticà durament «el retall d'ajuts per a temes socials per part del Govern i que repercuteix en els pressuposts municipals». Així, la portaveu del PP, Coloma Terrassa, denuncià la desaparició de l'ajuda per a l'assistència a domicili i la falta d'ajuts per a la residència geriàtrica i el centre de dia, i denuncià també que la construcció d'un nou col·legi d'Educació Primària ha quedat exclosa del mapa escolar. «Els impostos una vegada més pugen, però baixen les aportacions del Govern i del Consell en serveis socials. On és la sensibilitat social?», criticà la portaveu del PP, Coloma Terrassa.

Els pressuposts per a l'any 2.008, que s'aprovaren ahir, ascendeixen fins als 35.726.307 euros i suposen un 31% més que l'any passat. A més, el pressupost inclou un superàvit de poc més d'un milió d'euros per tal de compensar els ingressos que no es realitzaren l'any 2006.En la part dels ingressos, les previsions consignades han augmentat un 7'15%, principalment, amb motiu de l'increment considerable que s'espera obtenir en el pròxim exercici en la partida derivada de l'explotació de platges, ja que han pujat els preus de les gandules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.