algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Una vintena de joves intenta agredir un policia al passeig marítim de Palma

L'agent intervingué en una baralla multitudinària i un jove tractà de copejar-lo

62180
Els agents 'van prendre' el tram del Marítim on es va iniciar la baralla multitudinària. | V.V.

V.V./G.P. Palma.

La nit és freda i transcorre amb relativa calma al passeig marítim de Palma fins a les tres i mitja de la matinada d'ahir. En aquella hora la situació s'escalfa i s'inicia una baralla multitudinària davant una discoteca. La Policia Local hi desplaça diverses unitats.

Un dels primers agents que hi arriba tracta d'intervenir-hi, però la situació se li gira en contra i es veu envoltat per una vintena de joves que comencen a increpar-lo i veu perillar la seva integritat. Tres o quatre dels implicats es dirigeixen a un cotxe «per agafar un bat de beisbol del maleter», segons digué un d'ells mateixos, i un altre arranca la matrícula d'un cotxe i intenta copejar el policia a l'altura del coll.

Segons després comencen a arribar-hi nombrosos agents de la Policia Local, 'prenen' la zona i comencen a identificar sospitosos. El tumult es dissol i gairebé tots els joves que hi participaven comencen a córrer. La descripció del jove que havia arrencat la matrícula i havia intentat copejar el policia és facilitada per ràdio a totes les unitats.

Una estona més tard i en poca distància, es localitza un jove que coincideix amb aquesta descripció. L'individu, en veure els agents, es posa nerviós i s'introdueix bruscament en un bar. En entrar-hi, segons explicaren alguns clients, es desféu d'una bossa de mà i d'una pistola, fet que causà que molts d'aquests clients sortissin a l'exterior atemorits.

Els agents en tragueren l'individu i s'entrevistaren amb possibles testimonis. Trobaren la bossa i la pistola, que era de plàstic. El jove anava indocumentat i negà que els objectes fossin seus. Després d'unes gestions, els agents descartaren que el jove tingués relació amb la brega.

Mentrestant, dues al·lotes es dirigiren als policies per denunciar que els havien robat una bossa de mà poc abans, la mateixa que el sospitós havia tirat. També un jove que caminava pel Marítim s'aturà a poca distància del sospitós. L'examinà durant uns minuts i després es dirigí als agents: «Perdonin, aquest al·lot que hi ha al costat de la furgoneta m'atracà a punta de navalla». Davant aquesta situació, els agents l'arrestaren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.