algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un home mor electrocutat quan robava coure en un transformador de Gesa

Un cercador d'espàrrecs va descobrir ahir el cadàver a la pedrera d'Establiments

97946
Un grup de policies locals i nacionals transportaven el cadàver de l'electrocutat. Fotos: A.S.

Un home que cercava espàrrecs a la pedrera d'Establiments es va endur ahir horabaixa una desagradable sorpresa. Va trobar el cadàver electrocutat d'un home de 33 anys que suposadament estava robant el coure d'uns cables d'un transformador de Gesa.En aquell moment, una descàrrega de 15.000 volts el va fulminar.Els investigadors creuen que Antonio Carrillo Redondo va morir dijous horabaixa, encara que el seu cos no es va descobrir fins ahir.

Segons les investigacions, sembla que havia aparcat el seu cotxe Chevrolet Kalos a l'altura del quilòmetre 6 de la carretera de Puigpunyent i es va dirigir a una caseta de Gesa. Presumptament va forçar l'accés al recinte de quatre metres per dos, i va començar a pelar els cables, per quedar-se amb el coure de l'interior. En un moment donat, l'home es va alçar i va fregar amb el cap un cable solt, que li va transmetre una descàrrega mortal.

Quan ahir el cercador d'espàrrecs va descobrir el cadàver, que estava cremat per l'electricitat, va donar avís als equips d'emergència, que van prendre la zona.

El Cos Nacional de Policia, la Policia Local, els bombers i el personal d'una ambulància, arribaren de seguida i confirmaren la mort.El jutjat de guàrdia fou informat immediatament del succés i un grup de policies es va endinsar al camí cap al transformador de Gesa, on havia mort Antonio.Varen recuperar així el cos, que després va ser traslladat fins a un vehicle de l'empresa funerària que esperava ja a la carretera de Puigpunyent, al costat del quilòmetre 6. El Grup d'Homicidis de la Direcció palmesana s'ha fet càrrec de la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.