cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Son Dureta SA du Cort als jutjats per reclamar-li més d'un milió d'euros

L'import fa referència a imposts de construcció, obres i instal·lacions

X.G.ZEGRÍ/L.M. Palma.

La concessionària de l'hospital Son Dureta SA ha duit l'Ajuntament de Palma al jutjat contenciós administratiu número tres de Palma per reclamar-li més d'un milió d'euros en concepte de la liquidació dels impostos de construcció, obres i instal·lacions. L'empresa ha decidit finalment interposar un recurs contra l'Ajuntament, a causa del silenci administratiu que, segons pressuposa l'empresa, podria significar la desestimació d'un anterior recurs.

El 27 de maig de 2007, la concessionària Son Dureta SA interposà el primer recurs per reclamar 1.112.000 euros que, segons consideraven, és la diferència entre la liquidació practicada per l'Ajuntament i la quantitat que ells consideraven la «correcta». Set mesos després, el 25 de gener, l'empresa decidí passar a la via judicial per silenci administratiu. La societat adjudicatària de les obres de l'hospital que s'està construint a Son Espases acudí als tribunals contra la liquidació de l'Ajuntament de Palma.

Aquest impost feia referència a la liquidació feta per l'Ajuntament als impostos de construcció, instal·lacions i obres. En aquest sentit, la concessionària reclama rebre del Consistori 1.112.000 euros. Ahir la junta de govern de l'Ajuntament de Palma acordà facultar els seus missers per a la defensa de l'Ajuntament. El Consistori facultà els seus serveis jurídics per dirigir aquesta instància, i inclourà, si s'escau, el desestimament i la transacció d'aquest recurs contenciós contra aquest impost liquidat en motiu del nou hospital Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.