nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Els tribunals prohibeixen a Jaume Massot ser funcionari municipal

Ell volia tornar al consistori, encara que no fos a l'àrea d'Urbanisme


El Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Palma ha negat a l'extècnic d'Urbanisme d'Andratx i exalt càrrec del Govern del PP Jaume Massot la possibilitat de treballar ara de nou com a funcionari de l'Ajuntament andritxol. La mesura és de caràcter provisional, però s'allargarà fins que l'Audiència de Palma dirimeixi la responsabilitat penal de Massot en el primer judici del cas Andratx, en què se li imputen delictes contra l'ordenació del territori, de falsedat documental i prevaricació.

Malgrat estar imputat en la majoria de les 64 peces de l'operació Vora mar, Massot demanà a final de desembre reingressar a l'Ajuntament com a cap de l'àrea d'Urbanisme. En un primer moment, l'exjutge d'instrucció del cas Andratx, Àlvaro Latorre, prohibí a Massot la possibilitat de treballar com a funcionari al municipi, però després dictà un acte rectificant i acceptà que l'exalt càrrec del Govern de Matas tornàs a fer feina al consistori, sempre que no ingressàs en cap àrea relacionada amb l'urbanisme municipal.

L'Ajuntament acceptà aquesta condició, però quan el jutge decidí obrir el primer judici penal contra Massot, els responsables del municipi expressaren la seva negativa que Massot hi entràs de manera provisional fins que es resolgués el procediment penal. Massot ha intentat recórrer la decisió de l'Ajuntament, però ara el Jutjat Contenciós Administratiu ha confirmat la decisió municipal de vetar l'entrada de Massot per una qüestió de caràcter preventiu i de manera provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.