algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Un cap de setmana més, el piròman incendia tres contenidors de Palma

Aquesta vegada es passejà per la plaça Mare de Déu, Blanquerna i Pere Dezcallar

71864
Els Bombers extingeixen l'incendi de contenidors registrat a Son Fuster a finals de gener.

G.P. Palma.

Des de fa unes setmanes s'estan registrant nombrosos incendis de contenidors a Palma, en la majoria dels casos durant les nits dels caps de setmana. Molts d'aquests incendis han estat intencionats per un o diversos piròmans i no solament han destrossat contenidors, sinó que han causat greus danys en vehicles que estaven aparcats al costat i han assolit façanes d'edificis.

Aquest cap de setmana passat no ha estat una excepció i els serveis d'emergència han hagut d'actuar fins a en tres casos d'incendis de contenidors. El primer es registrà divendres vespre a la plaça Mare de Déu de la Salut i el segon va tenir lloc al carrer Blanquerna. La ràpida intervenció de la Policia, que sufocà el foc amb extintors, evità que hi hagués danys importants.

El darrer incendi es produí devers les cinc de la matinada d'ahir en la confluència dels carrers Pere Dezcallar i Net i Parellades. En aquella hora començaren a cremar-se dos contenidors, un de paper i un altre d'envasos.

Un veí que acabava d'arribar al seu domicili s'adonà de l'incendi i donà la veu d'alarma. Efectius dels Bombers de Palma s'hi desplaçaren i sufocaren el foc poc després. Tot seguit, operaris d'Emaya netejaren la calçada i col·locaren dos contenidors com el que hi havia anteriorment. El fum afectà la façana d'edifici, que casualment havia estat pintada recentment, segons explicà un veí.

Aquest incendi tingué lloc a molt poca distància d'un altre que es registrà en el número 1 del carrer San Juan de la Salle dissabte dia 2, que calcinà un contenidor d'escombraries, va fer malbé dos cotxes i la façana d'un banc. L'endemà, de matinada, es registraren incendis en contenidors i vehicles estacionats, de manera gairebé simultània, als carrers Joan Miró, Jafudà Cresques, 31 de Desembre i Eusebi Estada.

El passat cap de setmana es va repetir la mateixa situació, aquesta vegada al carrer General Riera, on va cremar un sofà i, més tard, un contenidor que estava situat no gaire lluny.

El darrer cap de setmana de gener es van cremar dos cotxes i un contenidor al carrer Isidoro Antillón, i una furgoneta i un contenidor en un altre incendi al carrer Torcuato Luca de Tena. En aquesta ocasió, un veí va veure sortir corrent un jove que portava caputxa. Poc després els agents de la Policia Local trobaren un al·lot de 17 anys a la zona de la plaça Madrid, entre dos cotxes, en actitud sospitosa i el van identificar, encara que no es pogué comprovar que hagués provocat l'incendi. Tant la Policia Local com el Cos Nacional de Policia continuen rere la pista del piròman.

Els anteriors caps de setmana també es va repetir la mateixa situació. En un cas, entre Son Cladera i el polígon de Son Fuster es van anar registrant incendis seguits en un curt espai de temps. En un altre cas el piròman va actuar a la zona de la plaça de Toros i cremà diversos contenidors situats a poca distància al llarg de la mateixa nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.