nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Turisme promou noves rutes aèries des de Palma a Kíev, França i el Regne Unit

La Conselleria signarà en les properes setmanes convenis de publicitat amb les companyies

La Conselleria de Turisme tanca una sèrie d'acords amb aerolínies per promoure noves rutes aèries des de Palma amb el Regne Unit, França i amb la ciutat de Kíev, a Ucraïna. L'objectiu és incrementar les connexions aèries per atreure més turisme tot l'any, tant en mercats consolidats, com és el cas del britànic, com en altres de nous.

El conveni de col·laboració entre Turespaña i el departament que dirigeix Francesc Buils, estableix dos milions d'euros d'inversió per a la promoció de productes de manera conjunta amb aerolínies i amb touroperadors al llarg de 2008. Aquests doblers es destinaran a potenciar, mitjançant acords de publicitat, les noves connexions amb les Balears.

El conveni entre les dues institucions puja a 7'5 milions d'euros. L'import restant es destinarà a publicitat directa en els mitjans de comunicació dels principals mercats emissors. Turisme espera signar els convenis amb les companyies aèries i els majoristes durant les properes setmanes. Es treballa amb Easyjet quant a les rutes amb el Regne Unit i amb Air Europa per a les de França. També amb diferents touoperadors.

Els esforços s'enfoquen en rutes xàrter, no en vols regulars, però la intenció és mantenir-les fora de la temporada alta, explica el director general de Promoció Turística, Joan Sastre. «Això beneficia no tan sols el sector turístic, sinó que els residents també podran aprofitar aquests vols», afegeix. A més, es negocia el reforç de les rutes des d'Eivissa amb diferents ciutats d'Alemanya.

D'altra banda, la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori també treballa per formentar l'increment de rutes aèries. En aquest sentit, la directora general de Transport Aeri i Marítim, Joana Maria Amengual, enfoca els seus esforços cap a les Illes menors. «Volem activar i crear demanda i les low cost són una alternativa interessant», assenyala. Tot i així, de moment, no preveu cap acord publicitari, sinó just contactes per informar de les possibilitats que ofereixen les Balears.

Amengual i l'equip de Joan Sastre aprofitaren Fitur, la fira de turisme de Madrid, per reunir-se amb alguns dels representants de les aerolínies.

Tan els responsables de Turisme com els de Mobilitat estan disposats a col·laborar i a unir esforços cap a un mateix objectiu, l'ampliació de les connexions aèries de les Illes i l'exterior i dins el mateix arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.