muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Burguera assegura que la llicència dels pisos de luxe és «correcta»

Continua el malestar a la Colònia a causa d'aquesta construcció

GUILLEM MAS. Ses Salines.

El batle Sebastià Burguera ha assegurat que la llicència per construir 25 apartaments de luxe al carrer dels Pins de la Colònia és «correcta».Burguera, però, reconegué que la concessió de la llicència es basà «en una interpretació de l'arquitecte municipal Campins de les normes subsidiàries que afecten aquesta zona de la Colònia», afirmant que «no queden massa clars els criteris que s'exigeixen a aquest indret i hi ha una ambigüitat manifesta».

Segons el batle, la decisió de Campins d'aplicar un 40 per cent d'edificabilitat al solar i no el 30 per cent «no afecta l'edificabilitat de l'obra», i nega també que gràcies a aquest criteri arbitrari s'hagin pogut construir dos pisos de luxe de més. Aquesta obra té el suport de l'oposició dels veïns de la zona, perquè afecta el camp visual dels seus habitatges, una opinió també del primer edil saliner.

Hem de recordar que es tracta d'un bloc de 25 apartaments de luxe que es construeixen al carrer dels Pins, per part de la promotora Grupvial Gestiones Inmobiliarias SL. S'ha de recordar que, l'octubre de 2007, el GOB ja va denunciar la construcció d'aquests 25 apartaments a primera línia de la Colònia de Sant Jordi. Per una altra part, el ple d'ahir a l'Ajuntament de ses Salines aprovà la dimissió com a vicepresident de la Junta de Districte del regidor Cosme Orell. Aquesta decisió ve presa per la intenció dels socialistes de donar participació a la junta «a gent que visqui a la Colònia», gràcies a la modificació del reglament que s'aprovà a principis del nou mandat.

Amb aquest canvi, presumiblement Francisco González ocuparà la vicepresidència i en el seu lloc de vocal, Júlia Solà.Finalment, el ple també dugué a terme a la tria dels membres que han de formar part de les meses electorals de les properes eleccions generals previstes dia 9 de març. La sessió plenària va ser molt entretinguda ja que es varen haver d'identificar tots els sortats per saber si hi havia cap incapacitat que els impedís complir amb les obligacions electorals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.