algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

La zona d'apartaments de les Covetes s'empra com a abocador

Els veïns es queixen que «s'aprofiti la degradació per deixar-hi fems»

J. SOCIES. Campos.

La degradació dels apartaments de les Covetes va en augment a mesura que passen els anys i, a tot això, s'hi afegeix ara que alguns aprofiten la situació per deixar-hi els enderrocs de les seves obres. Aquesta situació ha molestat alguns veïns del nucli costaner de Campos.

L'acumulació d'enderrocs d'obra en algunes zones dels apartaments fa que la situació de degradació dels apartaments vagi en augment. En aquest cas, es veu clarament com els enderrocs abocats no són de cap dels apartaments, sinó que han estat abocats des de vehicles, ja que les restes d'obres estan situades a unes zones on s'hi pot accedir fàcilment amb el vehicle i abocar-hi els enderrocs.

Alguns veïns de la zona han mostrat les seves queixes que «s'aprofiti la degradació de la zona d'apartaments per deixar-hi fems». «Ja tenim suficient penyora amb aquests edificis com per més inri aprofitar-los per deixar-hi els enderrocs», assenyalen alguns veïns de les Covetes.

Un dels dubtes dels veïns de la zona també rau en saber qui ha estat qui ha tirat els enderrocs, ja que per accedir amb vehicle a la zona on s'han fet els abocaments cal tenir la clau de la petita barrera que hi ha després de la darrera casa del nucli de les Covetes. Fet que fa malpensar als veïnats que l'autor o autors de la malifeta sigui algú que té accés a la zona. Els materials abocats formen part de restes d'obra i s'han tirat en una zona en la qual no es veuen des del camí de pas cap a la platja del Trenc.

Després d'anys de degradació dels apartaments il·legals de les Covetes, a Campos, ara alguns els l'empren com a abocador d'enderrocs. L'acumulació de deixalles en zones amagades dels esmentats apartaments degrada encara més tota aquesta zona, un fet que indigna els veïns que ja han de conviure amb la mala imatge dels famosos apartaments de les Covetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.