cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Un diumenge plujós a Madrid no restà visitants als envelats de la plaça Colón

Les Illes Balears s'acomiaden de Fitur amb èxit i amb un balanç molt positiu

DdB. Palma.

La fira turística Fitur va tancar ahir les seves portes a Madrid i ho va fer deixant un bon sabor de boca. D'autèntic èxit, es pot qualificar el desplegament realitzat sota el lema «Colón descobreix les Illes Balears», que convidà el públic a descobrir «els vertaders al·licients» de l'Arxipèlag. No sols el sol i la platja, sinó també «la neteja, la seguretat, uns serveis públics eficients i un patrimoni que és singular i irrepetible», en paraules del president del Govern balear, Francesc Antich.

Ni tan sols la pluja que va caure ahir sobre la capital de l'Estat aconseguí minvar la presència de visitants als envelats i durant bona part de la jornada es pogueren veure cues de gent, paraigües en mà, que volien accedir a les instal·lacions per conèixer més de prop tota l'oferta balear.

«Colón descobreix les Illes Balers» ha estat una campanya promocional sense precedents i que ha constituït una vertadera «porta d'entrada» a cada una de les quatre illes. La campanya es va desenvolupar entre divendres i diumenge i amb un cost de 600.000 euros, ha estat intensament publicitada per tot Madrid.

Les exhibicions eqüestres realitzades pels cavalls menorquins, les degustacions gratuïtes de productes autòctons i els correfocs (un per nit) foren molt lloats pel públic assistent, que també pogué gaudir de demostracions folklòriques, d'actuacions de jazz i de desfilades de moda Ad Lib.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.