algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Mallorca, un escenari i una claca

Q.T./LL.P. Palma.

Entren per la porta del darrere, pugen a l'estrada, pronuncien discursos i se'n van gairebé sense esperar l'aplaudiment. A dalt, els mandataris espanyols i alemanys i cinc autoritats locals. A sota, devers 500 representants de la societat mallorquina i dels residents alemanys.

L'acte de la Llonja d'ahir horabaixa, organitzat pel Fórum Nueva Economía, no fou ni més ni menys que un resum del que havia estat la cimera hispano-alemanya del matí. Una trobada intranscendent amb un escenari, Mallorca, i amb una claca, els mallorquins.

No es barrejaren les castes. No hi hagué cap contacte entre la comitiva, encapçalada pel president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, i per la cencellera alemanya, Angela Merkel, i els representants del món empresarial, cultural o social mallorquí.

El president del Mallorca, Vicenç Grande; el president de Sa Nostra, Fernando Alzamora; el promotor Mathias Khün; el president de Foment del Turisme i representant d'Air Berlin, Àlvaro Middelman, o el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, s'hagueren de limitar a «fer mamballetes», com va dir algun d'ells.

Si no hagués estat perquè en els discursos es cansaren d'elogiar l'«hospitalitat» dels mallorquins... potser l'hospitalitat l'entenen així: posar l'escenari, callar i aplaudir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.