algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

«Mai hem perdut l'esperança que es faci justícia amb Yvonne»

El germà espera que aquesta nova investigació destapi qui la mutilà

«Tenia la intenció de viatjar a Mallorca quan es complissin deu anys de l'assassinat de la meva germana, per reactivar el cas. Ara, amb el nou sospitós, esperam que per fi es destapi qui la va matar».Philip Graham, el germà d'Yvonne O'Brien, la britànica esbutzada i mutilada en el Port d'Andratx el 1999, ha assegurat que la família mai no ha perdut l'esperança que es fés justícia amb la víctima.

El germà d'Yvonne va explicar a més, que els investigadors encara no s'han posat en contacte amb ell, encara que espera que ho facin en breu.La Policia anglesa està investigant si un crim comès en aquell país el 2002 guarda alguna relació amb el d'Yvonne, ja que el sadisme emprat va ser molt similar. En el cas d'Heather Barnett, una costurera de 48 anys, es van localitzar uns cabells sospitosos que seran contrastats amb l'ADN que es va recollir en l'escena del crim d'Alcúdia.

Gairebé deu anys després que Yvonne O'Brien fos salvatgement esbutzada i mutilada al Port d'Alcúdia, Interpol apunta ara un nou sospitós de l'assassinat.Es tractaria d'una persona del seu entorn més proper i ara agents de la Guàrdia Civil tracten de verificar la nova informació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.