cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Moragues, d'UM, renuncia avui com a regidor d'Esports per motius personals

El seu càrrec l'ocuparà el que ha estat fins ara coordinador de l'IME, Baldomero Oliver

El regidor d'Esports i Joventut d'UM, Antoni Moragues presentarà avui a la batlessa de Palma, Aina Calvo, la seva renúncia al càrrec que fins ara ha ocupat dins l'Ajuntament. Segons informaren ahir fonts properes al grup d'UM, Moragues notificarà a la batlessa que deixa el càrrec per «motius personals». Moragues pren aquesta determinació per poder desenvolupar la seva activitat professional en el sector privat, des d'on ha rebut una interessant oferta. D'aquesta manera tanca de provisionalment la seva carrera dins l'esfera política. El seu lloc serà ocupat pel fins ara coordinador d'esports de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), Baldomero Oliver, número dos de Moragues en la seva curta estada dins els despatxos de Son Moix.

Moragues, que abans de situar-se al front de l'IME fou un dels homes de confiança de l'actual president d'UM i portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament de Palma, Miquel Nadal, fineix una etapa en què se li qüestionà la falta d'iniciativa per part de l'IME en l'adopció d'iniciatives per arreglar les instal·lacions de Son Moix que foren arrasades pel temporal del mes d'octubre. Aquest retard posà en qüestió el treball de Moragues i del seu equip, que tenia com a rostres visibles el mateix Oliver, el director d'Esports, Gabriel Serra i Coloma Castanyer, com a gerent de l'IME.

Moragues també fou el primer director de Televisió de Mallorca i abans ocupà el càrrec de secretari tècnic del departament de vicepresidència del Consell de Mallorca. Aquest anunci ve després que sortís a la llum que UM estigués estudiant la manera de remodelar la seva estructura dins l'Ajuntament de Palma, per tal que el seu nou president i actual portaveu d'aquesta formació, Miquel Nadal pogués incorporar-se a l'organigrama del govern municipal al qual decidí no integrar-se quan es formà el pacte de govern, presidit per la batlessa socialista, Aina Calvo.

No obstant això, ahir mateix el portaveu Miquel Nadal ja descartà qualsevol possibilitat que vagi a incorporar-se dins l'equip municipal a l'Ajuntament de Palma, almanco en un curt termini de temps. Nadal prengué aquesta determinació ahir i afirmà que no té cap intenció d'entrar com a regidor de l'equip de govern i seguirà sent el portaveu d'UM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.