cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Porsell vulnerà drets de l'oposició per no donar documents al PSOE

Es tracta d'informació sobre les obres d'un familiar de Mabel Cabrer

V.M. Andratx.

La sala del Contenciós Administratiu número 2 de Palma ha donat la raó al Partit Socialista, i estima que l'exbatle d'Andratx i ara portaveu del PP, Jaume Porsell, va vulnerar els drets fonamentals de l'oposició en negar-li l'accés a documents de l'àrea d'Urbanisme.

En concret, es tracta d'una demanda interposada pel llavors portaveu del PSOE, actual regidor d'Hisenda, José Àngel Prieto, el passat mes de gener. En aquell moment, Jaume Porsell va firmar un decret en el qual negava l'accés a l'expedient de les obres que un familiar de la llavors consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, havia realitzat en un immoble de la seva propietat.

El tribunal estima que el decret que impedia que Prieto accedís a l'expedient vulnera els seus drets fonamentals com a representant polític, ja que el privava d'informació necessària per a l'exercici ordinari de les seves funcions com a regidor. De la mateixa manera, el document recorda que aquesta situació es va produir de menera reiterada, en no facilitar-se la informació immediatament. En qualsevol cas, el jutjat l'eximeix de pagar les costes.

José Àngel Prieto mateix, recorda que quan va demanar aquesta informació el Partit Socialista feia mesos que controlava l'esmentada obra. Havia estat l'exedil del PSOE, Ana María Porsell, qui en un primer moment havia demanat aquesta documentació. La petició que sí que havia estat atesa per l'Ajuntament havia revelat que per a aquesta obra s'havia concedit una pròrroga de la llicència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.