algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Un autobús de turistes de l'Imserso de Mallorca xoca contra un camió a Oviedo

Trenta-quatre dels passatgers, la majoria d'Inca i de Manacor, hagueren de ser atesos

EFE. Palma.
Trenta-quatre de les 48 persones que viatjaven en un autobús de l'Imserso accidentat a les proximitats de Mieres i que provenien de Mallorca hagueren de ser ateses en diversos centres hospitalaris d'Astúries de ferides que, en principi, no eren greus. Quatre dels ferits continuaven ahir ingressats i, de la resta, llevat d'una dona, van mostrar la seva intenció de continuar avui el recorregut previst. La majoria de pasatgers és d'Inca i de Manacor. Responsables del Govern van estar ahir en permanent contacte amb els mallorquins.

Onze ferits van ser atesos a l'Hospital Àlvarez Buylla de Mieres i un va quedar ingressat. Onze passatgers més van ser traslladats a l'Hospital Central d'Astúries, a Oviedo, i nou més a l'hospital Vall del Nalón a Langreo. Tots els ferits formen part d'una excursió organitzada per l'Imserso que va arribar al matí a l'aeroport d'Astúries des de Palma i que es dirigia en un autobús cap a Astorga, a Lleó, per passar-hi una setmana.

L'accident va tenir lloc devers les 12.30 hores a uns cent metres de l'entrada nord dels túnels del Padrum, en el quilòmetre 43 de l'autovia que comunica el centre d'Astúries amb Lleó. En aquest punt, col·lidiren l'autobús un camió carregat de grava i un turisme, fet que provocà que quedàs tallada l'autovia.

Segons va declarar un dels ferits traslladats a l'Hospital de Mieres, el mallorquí Lorenzo Riera, de 67 anys, encara que no va poder veure com es produí l'accident, perquè anava assegut al costat de la seva dona a la part posterior de l'autocar, sí recorda l'ensurt que s'emportà quan l'autobús va començar a fer sacsejades. Els turistes que no van haver de menester major atenció mèdica van continuar ahir horabaixa mateix el seu camí cap a Astarola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.