nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

UIA responsabilitza el Pacte de les deficiències del teatre municipal

El problema està en els forats fets a la plaça per a l'envelat de Nadal

A. BASSA. Artà.

Els Independents d'Artà (UIA), juntament amb l'arquitecte que en el seu moment redactà el projecte del teatre, Mateu Carrió, defensaren públicament, «en vista de l'alarmisme creat pel batle», que l'edifici no està en tan males condicions, i que tot és simplement un problema d'humitat. Així mateix, aprofitaren per responsabilitzar l'actual equip de govern (UM-PSOE) d'aquestes deficiències.

L'Ajuntament d'Artà, arran d'un informe elaborat per una empresa, decidí el mes de maig apuntalar els baixos de la plaça del teatre on estava ubicada la sala d'assaigs d'art dramàtic, al·legant unes deficiències greus.

Ahir, en una roda de premsa, els membres d'UIA, Margalida Tous i Pere Obrador, amb l'arquitecte Mateu Carrió, llevaren força a aquestes deficiències. «Han alarmat la població. El problema s'ha sobredimensionat. El teatre no cau, ni molt menys. L'estructura està perfecta i no hi ha cap deficiència en el projecte inicial. Això ha estat una persecució política contra els Independents i contra un tècnic», manifestaren.

Així, consideren que l'informe que maneja l'equip de govern «està equivocat». El problema, defensen, és que «fa tres anys es feren a la plaça de davant el teatre devers 30 forats per instal·lar per Nadal un envelat. Aquests forats no es taparen i quan plou l'aigua es filtra al soterrani. Durant aquests anys l'aigua s'hi ha anat acumulant i ha provocat que s'hagin rovellat dues bigues. El problema és aquest i no és el de sobrecàrrega», defensava Mateu Carrió. Així mateix, els Independents feren responsable l'actual equip de govern de «no haver sabut arreglar el problema des del maig passat, quan és tan senzill com tapar uns forats i reparar les biguetes oxidades». UIA volgué deixar clar que «el que volem nosaltres és que el teatre sigui l'orgull del poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.