algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La Sala adverteix que no tolerarà cap tipus de pressió dels policies

La mesa negociadora dels funcionaris tractarà les seves reclamacions


L'amenaça de mobilitzacions dels agents de la Policia Local de Manacor per Sant Antoni, si no s'atenen les seves reclamacions, ha topat amb una clara advertència per par de l'Ajuntament.

El portaveu del pacte de govern PP-AIPC, Llorenç Bosch, ha anunciat que la Sala «no tolerarà cap tipus de pressió pels policies», i que «si volen que parlem per la premsa, malgrat que nosaltres no ho vulguem, també ho farem com ells».

Amb aquestes paraules, Bosch mostrava la seva indignació davant l'anunci dels agents de manifestar-se per Sant Antoni, com ja passà fa dos anys, perquè «dimarts passat em vaig comprometre que les seves reivindicacions serien tractades a la junta de govern prevista per a divendres. M'han agafat per sorpresa».

Bosch replicà als agents que «el govern municipal no és passiu, ja que treballam pels funcionaris» i avançà que les esmentades reivindicacions dels policies «s'hauran de tractar a la mesa negociadora dels funcionaris». Així, les reclamacions que presenten els poc més de 90 agents que componen el cos de la Policia Local es tractaran dins el mateix paquet que la resta de 300 funcionaris amb què compta l'Ajuntament.

El portaveu afegí que des de l'equip de govern es té bona predisposició a l'hora d'arreglar la situació, car «farem tots els estudis i informes que facin falta per saber la viabilitat de les seves reivindicacions i el que ens costarà».

Però, Bosch avisà que «els policies tenen els seus drets però tampoc no han d'oblidar que també tenen els seus deures», apel·lant a la «responsabilitat» ja que recordà que «amb les manifestacions, a qui fan el torcebraç és a la ciutadania, no a l'Ajuntament perquè al cap i a la fi qui els paga les 14 pagues són els manacorins». Així, els sindicats de la Policia Local esperen la resolució que prendrà la junta de govern municipal demà divendres. Malgrat que no es prengui cap decisió important, hi haurà indicis sobre la situació del conflicte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.