algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Rosselló es compromet a finançar la resta del sanejament del Moll

Es renovaran totes les canonades del passeig Anglada Camarasa

ELENA BALLESTERO. Pollença.
El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, es va comprometre ahir públicament, durant una visita a Pollença, a finançar la renovació de la xarxa de sanejament del passeig Anglada i Camarasa a través de la línia de subvencions del Pla d'Obres i Serveis 2008. L'actuació, que es realitzarà en la primera línia del Moll, serà la cinquena fase de la renovació de la xarxa de sanejament, iniciada el 1999 per l'anterior Pacte de Progrés municipal (PSOE,UM, PSM). De llavors ençà, s'han invertit quantitats milionàries per renovar una xarxa de canonades creada en els anys 50 i que havia quedat completament obsoleta, incapaç d'absorbir el cabal d'una població que s'ha multiplicat ràpidament i que creix fins a l'impensable durant els mesos d'estiu.

Tant el batle i regidor d'Urbanisme, Joan Cerdà (UM-UNPI), com la delegada del Moll, Francisca Ramon (PSOE), van coincidir ahir a destacar la importància del compromís adquirit pel conseller Miquel Rosselló, en el sentit de finançar amb 300 mil euros una obra «totalment necessària». «Jo sempre intent explicar als ciutadans que encara que són obres que la gent no veu i que sembla que només suposen molèsties, a la llarga són totalment necessàries», explica Francisca Ramon. «Sempre dic que hi ha molts diners invertits en el Moll, però sota terra».

El batle i regidor d'Urbanisme, Joan Cerdà, va avançar que amb la renovació de l'entramat de canonades del passeig Anglada Camarasa s'haurà renovat per complet tota la xarxa del Moll. Aquesta inversió, acompanyada de les que ja s'han fet a la depuradora de Pollença, contribuirà a acabar amb els problemes de males olors i d'abocaments d'aigües brutes a la zona costanera.

En aquest sentit, Francisca Ramon va recordar que «enguany, per primera vegada, hem aconseguit tenir una bandera blava al Port, que prova que tots els esforços realitzats han valgut la pena». Precisament el conseller Rosselló va visitar ahir les obres de renovació del sanejament que es realitzen ara al carrer Pescadors del Moll, dins la quarta fase del projecte de renovació del sanejament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.