nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Educació aplicarà el model català de formadors en mediació escolar

Galmés es reuní amb membres de la Generalitat per aquest tema

La Conselleria d'Educació de les Balears promourà la implantació del model de formadors en mediació escolar que la Generalitat de Catalunya està duent a terme i que permetrà avançar en la creació d'unitats de mediació escolar als centres educatius de les Illes.La consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, ja ha mantingut un primer contacte amb el subdirector general de la Llengua i Cohesió Social de la Generalitat, Josep Vallcorba, i la cap de servei d'Interculturalitat i Cohesió Social, Gené Gordó, per posar en comú iniciatives orientades a la interrelació de la convivència i l'èxit escolar.

Des de la Conselleria d'Educació s'espera poder tenir enllestit el projecte per la creació d'aquest institut aquest mateix mes perquè pugui ser aprovat pel Consell de Govern com abans sigui possible.La coincidència en els objectius d'aquesta iniciativa de la Conselleria i el projecte de Convivència i Èxit educatiu que promourà la Generalitat motivaren aquest encontre, on s' acordà col·laborar per incorporar l'esmentat model de formació dels especialistes en formadors.

Aquest projecte es basa en la formació d'especialistes, que, a la vegada es converteixen en formadors als centres educatius. D'aquesta manera s'aconseguirà avançar en la creació de les unitats específiques de mediació que funcionen als centres educatius i que cerquen resoldre d'una manera pacífica, ràpida i eficaç els conflictes que es puguin donar i des del mateix moment en què s'originen.

Els representants de la Generalitat es mostraren especialment interessats pel projecte de creació de l'Institut que engloba i relaciona dos objectius d'actuació bàsics: la convivència i l'èxit escolar. A aquesta reunió també hi varen assistir la directora general d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives de la Conselleria, Maria Gener, ambdiversos representants de l'equip del futur Institut per a la Convivència i l'Èxit escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.