nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

La Policia impedeix la celebració d'una macrofesta il·legal a l'Arenal

Les autoritats efecturaren diversos controls per evitar que es realitzàs

La Policia Local de Llucmajor i la de Palma i la Guàrdia Civil impediren la celebració de la macrofesta convocada en una finca de l'Arenal, a la qual s'havia previst que assistissin més de mil joves durant tota la jornada d'ahir.Els agents estaven apostats des de les 06.00 hores al camí de la Cova, per esperar l'arribada dels primers convidats. En principi només s'hi presentaren cotxes d'organitzadors i d'empleats contractats per a la festa. Tanmateix, a mesura que els afters de l'Illa anaven tancant, començava a arribar tota una allau de cotxes de joves. Els agents els ordenaven que s'aturassin i els informaven que no podien passar. Tot i el desplegament policíac, molts de joves optaven per aparcar a la carretera i mirar d'accedir a peu a la finca, on començava a sonar la música, molt forta. Altres, directament, tornaven enrere a mitjan camí a penes observaven en la llunyania el desplegament policíaca, en el qual participaren devers 20 agents.

Entre els joves n'hi havia molts que arribaven amb copes de plàstic a la mà, cares cansades i ebris després d'una nit de celebracions. A migdia s'hi presentà l'organitzador de la festa i assegurà als agents que tot era legal. Un grup de policies locals i de guàrdies civils accedí llavors a l'interior de la finca, on realitzaren una inspecció de devers 20 minuts i es cercioraren que l'arrendatari no tenia la llicència d'activitat corresponent. De la mateixa manera, es comprovà que l'amo dels solars annexos no tenia el permís per facilitar l'aparcament als centenars de cotxes que esperaven.

El desplegament policíac es va mantenir fins i tot a entrada de fosc, ja que s'havia propagat el rumor que la festa s'havia posposat diverses hores, per esperar que els policies es retirassin. Encara que la celebració quedà avortada, n'hi ha una nova convocatòria, per al dia de Reis. Per la seva banda, l'organitzador afirmava que era una festa privada «per als amics». L'encarregat, de nacionalitat italiana, s'enfrontà fins i tot amb diversos policies i arribà a afirmar que coneixia cada un dels convidats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.