algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

La pluja provoca molts incidents en diversos punts de Mallorca

Un espectacular accident implicà 14 vehicles en l'autopista d'Inca

La pluja caiguda en les darreres hores ha provocat incidents en diferents punts de Mallorca. Per exemple, ahir al matí, a la carretera d'Alaró a Orient, es va registrar un despreniment important de terra, pedres i pins. Operaris del Consell es van haver de mobilitzar per netejar part de la via i habilitar un carril per a la circulació.

A l'autopista d'Inca es va produir, a primera hora del matí, un espectacular accident de trànsit en què es van veure implicats 14 vehicles. Va ocórrer en sentit a Palma, a l'altura de la sortida de Santa Maria i no es van haver de lamentar danys personals greus.

La comarca de Manacor també es va veure afectada per les pluges. Així, el torrent de Conies, ubicat a la carretera Manacor-Colònia de Sant Pere, es va desbordar durant la matinada d'ahir, i inundà les terres limítrofes amb el torrent així com un tram de la carretera. Els vehicles havien de reduir la seva velocitat en haver-hi grans bassals en la via.

Una de les carreteres que va estar tallada durant tot el dia d'ahir va ser la que condueix de Montuïri Pina, ja que el torrent de Alcoraia va inundar aquesta zona. A última hora de l'horabaixa es va reobrir.

Una altra de les carreteres tallades va ser la secundària que va de Manacor a Petra pel desbordament d'un torrent a l'altura del quilòmetre 6.

També es van inundar alguns passos inferiors de la carretera de Manacor a l'altura de Montuïri o el pas inferior de s'Hort de Can Ros en el municipi de Manacor. A mitjan horabaixa encara els operaris realitzaven tasques de llevar aigua d'aquestes zones inundades.

D'altra banda, el terme municipal de Santanyí també va patir les conseqüències de les fortes pluges. Així, en el camp de futbol de s'Alqueria Blanca es va enfonsar una part del centre del terreny de joc i fins dins de 10 dies no estarà arreglat.

Segons dades del Centre Meteorològic, en les últimes 24 hores es van recollir 56'5 litres per metre quadrat a Capdepera; 40'5 a Alfàbia o 17'8 a Lluc. Col·laboradors del Centre van comptabilitzar 36'8 litres per metre quadrat a Montuïri; 52 a Sant Llorenç; 38 en s'Horta (Felanitx); 64 en Son Servera; 60'4 a Porreres o 24 a Pina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.