cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El foc calcina una pastisseria i afecta dos locals més a Peguera

Els bombers treballaren fins a la matinada per sufocar les flames

67176
Els bombers van treure nombroses cadires de vímet de la pastisseria.

Poc abans de les onze de la nit uns veïns del Bulevard de Peguera s'alarmaren per una columna de fum que procedia d'un negoci tancat. Es tractava de la pastisseria «El Francès», que en qüestió de minuts quedà embolicada en flames.

El centre d'emergències de l'112 es posà en contacte amb la Policia Local i la Guàrdia Civil, que es desplaçaren fins a aquesta direcció amb el suport dels bombers. El foc es descontrolà molt ràpidament i els funcionaris s'equiparen amb màscares per no inhalar aquell fum tòxic.

Des del primer moment els bombers s'escarrassaren a evitar que les flames s'estenguessin als locals veïns, però dos d'ells resultaren afectats. «El Rei del cinturó» i una joieria sofriren desperfectes en rebentar vidres i cremar la porta, encara que el seu contingut se salvà del desastre.

El foc assolí també una marquesina i des del carrer nombrosos veïns, preocupats per la intensitat de les flames, seguiren les tasques d'extinció.

A l'interior de la pastisseria en flames hi havia nombroses cadires de vímet apilades, que foren tretes al carrer perquè la combustió no fos més intensa. Els equips d'emergència estaren a Peguera fins a l'una de la matinada i ahir al matí la Policia Judicial de la Guàrdia Civil tornà a «El Francès», per inspeccionar el negoci a la recerca d'indicis sobre les causes que provocaren el sinistre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.