algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Un casal del centre del poble serà convertit en una residència de luxe

El geriàtric és d'iniciativa privada i tindrà un total de 49 habitacions

Un antic casal ubicat en el centre del casc urbà de Porreres serà reconvertit en una residència de luxe d'iniciativa privada, promoguda per un conegut empresari de la localitat.Actualment ja s'estan executant les obres de restauració i adequació al servei geriàtric de l'immoble conegut al poble amb el nom de Cas Notari. La casa és una de les més grans del municipi. Té la façana al carrer Pou Florit i limita amb els carrers Rector Llompart i Call.

Segons les dades a què ha tingut accés aquest diari, la residència tindrà un total de 49 habitacions per a l'internament de persones grans. Una de les característiques del centre és que estarà adaptat a les visites i fins i tot a la permanència de familiars allotjats. En aquest sentit, cal destacar que hi haurà un menjador per a 100 persones amb reservats per a aquelles visites que vulguin menjar amb els seus familiars de manera més íntima. Així mateix, hi haurà una sèrie d'habitacions reservades per si alguns familiars volen o es veuen obligats a dormir a la residència.D'altra banda, s'habilitarà una gran sala multiusos per a la celebració de conferències o actes. També està previst conservar un ampli pati que servirà per al passeig a l'aire lliure de les persones grans.

Quant a la conservació de l'edifici, cal destacar que mantindrà el seu caràcter i, entre altres coses, es conserva un celler tradicional d'elevat valor patrimonial. Cal recordar que, a aquest edifici, hi va viure i fou propietat de Jaume Móra Sitjar, exbatle de la localitat.

A tot això, preguntat per aquest diari, el batle de Porreres, Bernat Bauçà (UM), va valorar de manera «molt positiva» la posada en marxa d'aquest projecte i el futur servei que donarà a la localitat. «És una bona inversió pel municipi, tant pel servei com per la seva qualitat», destaca Bauçà. Així mateix, el batle apuntà que, a més, «suposarà alguns llocs de feina més per la localitat». Tot indica que l'oferta d'aquesta residència anirà més enllà dels límits del terme municipal, i es podria consolidar com un servei comarcal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.