algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

El Govern signarà acords amb aerolínies per potenciar rutes directes amb Balears

Francesc Buils anuncià també ajudes per fomentar les reserves directes als hotels

E.DOMENECH. Enviada especial a Londres.
El Govern balear està negociant acords de publicitat amb diferents companyies aèries, regulars i de baix cost, amb l'objectiu de garantir rutes directes amb totes les illes durant els mesos de març, abril, maig, setembre i octubre. La finalitat d'aquesta acció és desestacionalitzar i la inversió prevista és de 2 milions d'euros -la meitat l'aporta Turespaña- i un milió d'euros més l'afegiran les empreses amb les quals es tanquin els acords.

Aquesta és una de les accions promocionals que presentà el conseller de Turisme, Francesc Buils, ahir a la fira de Londres, acompanyat del director general de Promoció, Joan Sastre. Durant la seva intervenció, Buils també destacà les ajudes que es crearan per potenciar les reserves directes dels hotels. Es vol sobretot que les petites i mitjanes cadenes hoteleres i els establiments individuals puguin invertir en noves tecnologies, millorar les seves webs i rebre més clients sense la necessitat d'intermediaris. Un sistema que els permet també incrementar la rendibilitat.

D'altra banda, Turisme i Turespaña destinaran 5,5 milions d'euros -1,5 milions més que l'any passat- a campanyes de publicitat. Des del Govern s'ha demanat als consells insulars que presentin les seves prioritats a l'hora d'invertir els 7,5 milions que entre els dos ens públics aporten a promoció. Buils anuncià també que Mallorca serà l'escenari de celebració del congrés Tritón que aplega més de 1.000 agents de viatges i que tindrà lloc entre el 18 i el 21 d'abril de l'any que ve. Sastre destacà la importància d'aquest esdeveniment i «la lluita» per dur-lo a l'illa. Per l'estand de Balears a la World Travel Market es deixaren veure ahir el delegat del Govern, Ramon Socias, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Borràs, el director de Paradores, Antoni Costa, entre altres i es presentà una nova edició del llibre Un passeig per Mallorca (1929), de Gordon West. Avui se celebrarà el dia de Balears amb el guitarrista Paco de Lucía.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.