algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Un home de 32 anys mor en xocar de front amb un tot terreny a Porto Cristo

Jaume D. Mesquida Planisi finà en un punt negre de la carretera cap a Son Carrió

58568
Enguany, ja han mort noranta-vuit persones en accidents de trànsit a les carreteres de les Illes Balears.

Un veí de Manacor de 32 anys, identificat com a Jaume Domingo Mesquida Planisi, morí ahir de matinada a la carretera de Porto Cristo després que el seu cotxe xocàs amb un tot terreny. Els pares del jove hagueren de ser atesos després de conèixer la terrible notícia. El sinistre es produí a les dues i vint minuts de la matinada a la carretera que enllaça Porto Cristo amb Son Carrió, en un tram on s'han registrat nombrosos accidents. El Fiat Punto de Jaume Domingo col·lidí de manera frontal amb un tot terreny model Mitsubishi Galloper, ocupat per un home de 34 anys i per una jove de 29. L'impacte va ser tremend i el turisme, que quedà destrossat, en fou el més malparat. El centre d'emergències de l'112 fou informat de la col·lisió i cap aquell punt quilomètric, just a la sortida de Porto Cristo, s'hi desplaçaren ambulàncies i agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil.

L'únic ocupant del Fiat Punto ja era mort i tots els esforços per reanimar-lo resultaren inútils. Al tot- terreny la situació era absolutament diferent: el conductor n'havia sortit il·lès i la seva acompanyanta ferida lleu, amb alguns cops. La investigació ha determinat que un dels dos vehicles implicats en el xoc frontal envaí el carril contrari, però de moment no ha transcendit quin dels dos va ser. Després de confirmar-se la mort de Jaime Domingo, s'esbrinà que residia a Manacor i la Guàrdia Civil hagué de comunicar la terrible notícia a la seva família.

Segons pareix, l'impacte provocà que els seus pares haguessin de ser atesos, primer per un psicòleg i després en un centre mèdic. Ahir dematí un company del mort, molt afectat, contactà amb la Guàrdia Civil de Trànsit per conèixer més detalls de l'accident. «Aquella nit havíem sopat junts. Tenia la meva mateixa edat, no m'ho puc creure», explicà als agents. Al camí de la Síquia, a l'altura de la Casablanca, es registrà ahir a la nit un altre accident de consideració, segons informaren fonts de l'112. Un vehicle sortí de la calçada, presumiblement per excés de velocitat, i el conductor sofrí lesions de caràcter greu, per la qual cosa hagué de ser ingressat a l'hospital de Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.