cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Alarma a Consell per una fuita de gasoil en el centre de gent gran

Bombers, Policia Local i l'112 muntaren un operatiu d'emergència

J.J. Palma. El centre per a gent gran de Consell, que es troba ubicat al carrer del Roser, va viure ahir dematí una jornada intensa. Un camió carregat de gasoil s'acostà al recinte, que depèn de l'Ajuntament, i començà a descarregar el combustible en un dipòsit. El problema és que els operaris donaven per fet que el dipòsit era buit, quan en realitat no era així. La mànega començà a descarregar el gasoil i de cop i volta el líquid vessà i s'estengué pel carrer en gran quantitats.

L'alarma s'estengué amb rapidesa, encara que en realitat el risc de deflagració o d'incendi era escàs. «El gasoil només pren a 200 graus de temperatura», matisà un especialista que s'havia desplaçat en aquell carrer de Consell. Tanmateix, i com a mesura de precaució, el centre de coordinació d'emergències de l'112 posà en marxa un dispositiu en els quals participaren bombers del Consell i policies locals. El batle, Andreu Isern, anà al carrer del Roser per interessar-se per la situació, però els equips d'urgències el tranquil·litzaren i li comunicaren que tot estava controlat.

Els bombers tiraren arena damunt la calçada, davant el centre de gent gran i, fins que no s'acabaren les tasques, el carrer quedà tallat al trànsit. Alguns veïns del municipi s'acostaren al centre per conèixer detalls de l'incident. En tot cas, no s'hagué d'evacuar l'edifici perquè, en realitat, no hi havia perill imminent per a la gent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.