algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Miquel Lladó es nomenat per unanimitat Defensor del ciutadà

71814
Miquel Lladó agraí el suport rebut. | TERESA AYUGA.

El ple de l'Ajuntament nomenà ahir, de manera oficial, Miquel Lladó, com a primer Defensor de la Ciutadania de Palma, un nom que havien consensuat totes les forces polítiques de Cort. La batlessa de Palma, Aina Calvo, agraí al PP i a les forces que conformen la coalició de Govern la seva bona disposició per arribar a un acord sobre aquest nomenament que només podia engegar-se a partir del consens. Per la seva banda, Lladó mostrà la seva satisfacció per tot el suport rebut.

«El fet que tots els grups polítics hagin consensuat la meva designació m'obligava més a acceptar la direcció de l'oficina del Defensor de la Ciutadania», expressà Lladó, qui prendrà possessió del càrrec en un ple extraordinari, previsiblement, el proper mes. Lladó reconegué que a partir d'ara toca analitzar com funcionen institucions similars d'altres consistoris que ja disposen d'aquesta figura.

Lladó, un empresari de 63 anys que té una llarga trajectòria en organitzacions empresarials que culminà amb la presidència de la Cambra de Comerç durant vuit anys, destacà que en la seva tasca adoptarà una actitud dialogant i diligent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.