cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Arrestat per atacar a policies locals de sa Pobla després d'una baralla al carrer

L'home, de 34 anys, els intentà colpejar i causà greus danys al cotxe patrulla

68018
Imatge dels danys produïts en el vehicle policíac, | A.S.

A.M., un veí de sa Pobla de 34 anys, ha estat detingut per la Policia Local acusat d'atacar uns agents i causar greus danys al cotxe patrulla. L'incident va tenir lloc a la una de la matinada del dissabte, quan un resident al carrer Lluna va trucar per telèfon a la Policia Local per alertar d'una baralla de carrer davant d'un conegut bar. Quan els funcionaris hi arribaren només hi era A.M. i el seu rival en la baralla ja havia fugit.

L'home, fora de si, es dirigí cap als agents i sense intervenir paraula, suposadament, els insultà i intentà agredir-los. A continuació colpejà amb fúria la lluna posterior del cotxe patrulla, que sofrí un esvoranc de 30 centímetres a conseqüència de l'impacte. Els policies van intentar calmar l'individu, que estava cada vegada més enfurismat, i van haver d'emprar-se amb duresa per reduir-lo.

Una vegada al vehicle patrulla, el sospitós es va intentar tallar amb els vidres trencats i va tractar de desencaixar la porta a puntades de peu. A la seva arribada a la caserna continuà amb la mateixa actitud i es va tirar repetidament al terra, intentant autolesionar-se. També es va donar cops al cap, presumptament amb la idea de denunciar després els agents per tortures.

A.M. compta amb antecedents policials per robatoris a l'interior de cotxes i, segons els investigadors, és de caràcter molt violent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.